• Camping nabij het IJsselmeer
 • Groene omgeving
 • Onthaasten en genieten
 • 9.1 op Zoover

Check beschikbaarheid & Boek direct

Van: Tot:

Arrangementen

 • Beleef Friesland met haar Friese meren, IJsselmeer en bosrijke Gaasterland

  Lifestyle camping Welgelegen heeft unieke en bijzondere arrangementen samengesteld om de Zuidwesthoek van Friesland optimaal te beleven tijdens je vakantie.
  Een geheel verzorgd Kite arrangement met een week lang elke dag les op het IJsselmeer, fietsroutes, Hindeloopen optimaal gaan beleven, samenkomen met allemaal VW liefhebbers, muziekavonden, en nog zoveel meer. Het gebeurt bij Welgelegen!

 • Het actieve buitenleven opsnuiven

  Je houdt van fietsen, wandelen in de verstilde natuur, de oude pittoreske elfsteden stadjes, lekker eten, samenzijn tijdens familieweekenden of met een groep vrienden er even tussen uit, in de natuur vanuit een goede basis waar je je service op maat kunt kiezen.
  Onze gasten houden van het flowerpower gevoel, de tijd van de VW camper, als reiziger in de verstilling van de natuur vanuit je eigen tempo juist actief het leven beleven... dat is de vibe die je bij onze lifestyle camping zult ervaren.

 • kiten ,kitecamping,kiteschool,kiteles,kiteboarden,kitesurfen,kitenop ijsselmeer

  Kiteboarding op het IJsselmeer

  Kiteboarding is onderhand een echte familie watersport geworden voor jong en oud. We bieden je een geheel verzorgd arrangement aan met een Kite Camp i.s.m. Kiteboarding Club Holland.

 • wandelen Hiking,wandern,wandeltocht,fietsen fietstocht

  Fiets Wandel Golf rondom de Friese Meren

  Rondom Lifestyle camping Welgelegen is de omgeving prachtig om te fietsen, te wandelen of te golfen op de bijzondere natuurlijke golfbanen. Verblijf is in een van de Bed and Breakfast kamers.

 • suppen, stand up paddle

  Beleef Hylpen (Hindeloopen)

  Hindeloopen is een prachtig pittoresk Elfsteden stadje. Hylpen heeft ontzettend veel historie, folkore en vissersgeschiedenis. Lifestyle camping Welgelegen geeft in dit arrangement een wisselend programma met eten en beleven.

 • kanovaren,slowtravel,friesland,zuidwest friesland

  Pipowagen & kanotoer

  Stap in de magie van een unieke Pipowagen en beleef de Friese wateren vanuit een 2-persoons kano. Je geniet elke ochtend van een heerlijk Fries ontbijt voordat je op ontdekkingsreis gaat.

 • familiefeest,vriendenfeest,reunie,verjaardag,friesland

  Familie- en vrienden weekenden

  Onze accommodatie is uitermate geschikt om geheel af te huren voor grote groepen. Cobie Harkema gaat als gastvrouw de groep verzorgen, waardoor er alle tijd is om van elkaar te genieten.

 • vwbus treffen,meeting volkswagen

  Jaarlijkse VW bus Meeting

  Het weekend van 26-28 juni 2020 staat weer in het teken van VW bus treffen en vintage caravans.
  Dit is een gezellig samen zijn van allemaal mensen die hun hart verloren hebben aan een VW bus of mooie Vintage caravan. Ze kunnen hun ervaringen met het reizen en opknappen van hun bus of caravan delen met andere gasten met dezelfde verliefdheid. En er een mooi weekend van maken met een good vibe!Welgelegen brings us all together for a good vibe!

 • kiten,yoga,kitecity,ijsselmeer,friesland

  Kite en yoga event.

  Ieder jaar organiseert Kitecity een kite en yoga event bij Welgelegen.
  Dit jaar van 12-19 sept 2020 en van 19-26 sept.
  je kunt je aanmelden op de pagina van kitecity

Download ons e-book 'Tips van de lokals'!