• Camping nabij het IJsselmeer
 • Groene omgeving
 • Onthaasten en genieten
 • 9.1 op Zoover

Check beschikbaarheid & Boek direct

Van: Tot:

Groepsaccommodatie

 • Lifestyle groepsaccomodatie

  Uw eigen camping en B&B Welgelegen groepsaccommodatie

  Door de ruime keuze aan huuraccommodaties is er voor iedereen een passende overnachting te realiseren. Voor grootouders is het vaak fijner om in een B&B kamer te overnachten.

 • kindvriendelijk kindervakantie,holiday with kids,vakantie met kinderen,camping,kamperen

  Laat het avontuur maar beginnen

  Voor de kleine kinderen is het een groot avontuur om in een eigen tent of de vw bus-hut te overnachten. Voor de stelletjes die net bij elkaar zijn is een romantische pipowagen favoriet.

 • Camping en B&B Welgelegen groepsaccommodatie aan het kampvuur

  Glamping stijl op onze camping

  Voor gezinnen met kleine kinderen kiezen zijn de vakantie- en trekkershutten heel aantrekkelijk. Ook vakantie met een groep vrienden in een vakantie hut is geliefd. Een deel slaapt in een tent of camper en alle kookgerei bevindt zich in de hut. Er is ook nog ruimte om je even terug te trekken van de groep. Samenkomen rond het kampvuur en zo een heerlijke chillavond genieten is hier erg geliefd.

 • grillen,chillen,bbq,barbecue

  Ruime keuze waar je wilt slapen

  - Iedereen in een grote groep kan in vrijheid een eigen accommodatie kiezen, zo is er voor elke portemonnee en wens een keuze.
  - Iedereen heeft zijn eigen stekje en toch ben je bij elkaar. Zo is er ruimte om je even terug te trekken als je dat fijn vindt.
  - Op het buitenterrein is genoeg ruimte om samen te komen.
  - Zowel binnen- als buitenverblijven, dicht bij de natuur, in alle gemoedelijkheid.

 • zwembad,ecologischzwembad,zwemvijvijver,natuurbad

  Natuurzwembad voor urenlang plezier

  Het ecologisch natuur zwembad is een fijne plek om met zijn allen te genieten van waterplezier en de zonneweide in de oude boomgaard geeft ruimte om te ontspannen en van elkaar te genieten.

 • boomgarden Welgelegen

  De boomgaard is een speelparadijs voor de avontuurlijke speler

  De boomgaard naast het natuur zwembad is ook een plek om te spelen en gezamenlijke spelletjes te doen. Het is hier gemoedelijk en je vindt in de schaduw verkoeling op hele warme zomerse dagen.

 • voortuin Welgelegen

  Je kunt je vrienden- en familieweekend helemaal op maat samenstellen

  Voor uw perfecte camping en B&B Welgelegen groepsaccommodatie zijn alle Bed & Breakfast kamers zijn in één keer te boeken, waardoor je de hele 1e verdieping tot je beschikking hebt (wel voortijdig boeken). Je hebt zo heel veel privacy. Het ontbijtbuffet geniet je in de eetzaal (dit is eventueel met andere campinggasten die in de buiten accommodaties logeren).

 • serre,buitenleven,veranda

  Je eigen ruimte huren om samen te komen

  In de loop van de dag kun je de ontbijtzaal, tuinkamer en/of binnenplaats afhuren voor een periode op een dag. Vraag hiervoor gerust naar de mogelijkheden.
  Dit gebeurt vaker voor workshops en trainingen door bedrijven uit de nabije omgeving.

 • Glamping gastvrouw Cobie benb overnachten

  Laat je ontzorgen door gastvrouw Cobie

  Als gastvrouw kan Cobie je ontzorgen door al het eten en drinken te verzorgen. ’s Avonds kun je vers gemaakte steenoven pizza eten of kiezen voor Grillen & Chillen, maar ze kan ook een catering voor je samenstellen door haar relaties met cateringbedrijven uit de omgeving. Indien er nog meer wensen zijn kan dit uiteraard besproken worden. Om uw camping en B&B Welgelegen groepsaccommodatie beleving zo mooi mogelijk te maken.

 • suppen,stand up paddle,slowtravel

  Gezamenlijke activiteiten voor een vrienden- en familieweekend

  Er zijn genoeg activiteiten te bedenken om je te vermaken met een hele groep. Hieronder geven we je een aantal inspiratietips:

 • longboarden, boardsport,Friesland,camping,kamperen,

  Longboarden over de fietspaden rondom onze Lifestyle camping

  Zou je wel eens willen longboarden, dan kun je deze bij ons huren, net als fietsen (wel vooraf reserveren in ons boekingssysteem). Ons zwembad, de zandbak en speelgoed laten kinderen al snel vermaken tijdens het buiten spelen.

 • kiten,kiteschool,kiteles,kiteboarden,kitesurfen,ijsselmeer,friesland

  Actieve sportactiviteiten

  Verder zijn er zoveel sportieve activiteiten mogelijk:
  Suppen met je groep vrienden en/of familie verzekert je van veel lol en waterpret. We kunnen vanaf Lifestyle camping Welgelegen alles hier voor je verzorgen i.s.m. de Kiteschool op ons terrein. Een beginnersles Kitesurfen kan het begin van een nieuwe sport zijn, i.s.m. de Kiteschool. Boogschieten op een speelse en leerzame manier. Hiervoor werken we samen met de boogschietvereniging van Hindeloopen.

  Boek direct!
 • zeilen op de Friese meeren en natuurlijk het IJselmeer

  Zeilen in groepsverband op de Friese meren

  Zeilen op de Friese meren, zoals Skutsjesilen met maximaal 12 personen op een skutsje op de Friese meren, zoals de Fluessen, Slotermeer, Heegermeer en de Morra.

  Als jullie met grotere groepen willen zeilen worden er meer Skutsjes geregeld. Zo kunnen er zelfs kleine wedstrijdjes gezeild worden (gegarandeerd succes!)

 • zeilen op de Friese meeren en natuurlijk het IJselmeer

  De Friese meren beleven vanaf een zeilpraam

  Met een zeilpraam de Friese meren op en actief meewerken, aanleggen bij een eiland en een verzorgde picknick genieten, is ook een optie. Een zeilpraam biedt een dieper dek en geeft voor velen net een veiliger gevoel. Vooral als er mensen zijn met watervrees of kleine kinderen is dit een fijne keuze.
  Bij grote groepen kunnen er meer zeilpramen gehuurd worden.

 • fierleppen in it heidenskip

  Fierljeppen is een tradionele sport

  Fierljeppen in het Heidenskip op de officiële training schans is voor groepen met familie of vrienden een actief uitje. Het is alleen met droog weer mogelijk om het terrein in een goede staat te behouden. Minimale deelname is 10 personen.

 • lekker uitwaaien op het strand

  Een ruime keuze in dagelijkse activiteiten voor groepen

  Verdere actieve opties die je het Friese landschap optimaal laten genieten: solexrijden, varen met een sloep, met oude Dafjes toeren door de omgeving, bezoek aan een kaasmakerij, schaatsmuseum met pannenkoeken eten, het Jopie Huisman museum in Workum bezoeken en de vele zomermarkten in de omgeving.

 • Friese paarden op de Workumer veekeuring

  Cultuur snuiven

  De vele wisselende activiteiten rondom Culturele Hoofdstad 2018 zullen extra veel beleving geven in Friesland. Je kunt heerlijk funshoppen in de pittoreske stadjes en de schuurtjes in de omgeving, een wandeling in de Gaasterlandse bossen of diverse fietstochten maken.

 • wakeboarden in de buurt van sneek

  Als het maar met water te maken heeft

  Je kunt wakeboarden bij het Sneekermeer en zo op een super speelse manier een start maken met het gevoel van kiteboarden. Manege Janssen in Molkwerum organiseert regelmatig strandritten naar het IJsselmeer.

  Er zijn vele ‘slecht weer’ activiteiten en speelhallen in de nabije omgeving, zoals Ballorig (speelhal), de Orchideeën Hoeve (topisch paradijs), zwembad Joure, museums, Eise Eizinga Franeker en nog zoveel meer. Voor eenieder is er wel vertier, vermaak, interesse en kennisverrijking.

 • Plattegrond

  Een geslaagd verblijf maak je altijd zelf

  Ook al heb je zelf in de hand of het een geslaagd familieweekend of vrienden weekend gaat worden, bij Lifestyle camping Welgelegen kun je hiervoor een mooie basis vinden om te genieten, samen te komen en uit te vliegen in het rijke en mooie Friese land. We heten je van harte welkom!

Download ons e-book 'Tips van de lokals'!