• Camping nabij het IJsselmeer
 • Groene omgeving
 • Onthaasten en genieten
 • 9.1 op Zoover

Check beschikbaarheid & Boek direct

Van: Tot:

Watersport

 • Nabij IJsselmeer met de Elfsteden, de Gaasterlandse bossen en de Friese meren ligt watersport camping Welgelegen

  Welgelegen Accommodatie in Friesland is een trekplaats voor natuurliefhebbers en actieve buitenmensen. Het IJsselmeer met de Elfsteden, de Gaasterlandse bossen en de Friese meren zijn een prachtige basis voor vele actieve en buitenleven vakanties waar de tijd even stil mag staan. Het nabije trein- en busstation met verbindingen naar Sneek en Leeuwarden (Culturele Hoofdstad 2018), Stavoren (met de boot naar Enkhuizen) maken het vakantie vieren van heel Friesland met haar diverse landschappen en de IJsselmeerkust super bereikbaar.

 • Lifestyle camping Welgelegen populaire bestemming voor watersportliefhebbers

  Welgelegen is als Lifestyle camping een populaire bestemming voor actieve watersportliefhebbers om te verblijven tijdens het kiten, (kitesurfen), windsurfen, kanovaren, suppen en vissen. We zijn verbonden aan de internationale Kiteboarding Club. Deze heeft een eigen afdeling op de camping, waar de school zich bevindt. We zijn hier trots op.

  Friesland is één van de mooiste en waterrijkste visprovincies van Nederland. In dit prachtige, gebied zijn volop mogelijkheden om je hengelsport te beoefenen. De vele visstekken langs de vele meren en kanalen trekken vele vissers uit binnen en buitenland.

 • kitesurfen op het water van Workum

  Kiten

  Voor kiters en cursisten van Kiteboarding Club Hindeloopen is Welgelegen een perfecte verblijfplaats bij nabijgelegen Kitespots Mirns, Workum, Hindeloopen en Cornwerd, allen gelegen aan het IJsselmeer. Afhankelijk van de wind kun je elk strand bezoeken.

 • watersport surfen,windsurfen ijsselmeer,Friesland,hindeloopen

  Surfen

  Lifestyle camping Welgelegen heeft al sinds de oprichting van de camping in 1990 vele windsurfers als gast mogen verwelkomen, die als trouwe gasten zijn blijven komen.
  Bij Lifestyle en watersportcamping Welgelegen organiseren we een jaarlijks windsurf weekend!

 • Foto watersport vissen

  Vissen

  Friesland is internationaal geliefd als visstek. Friesland is één van de mooiste en waterrijkste visprovincies van Nederland en trekken vele vissers uit binnen- en buitenland. In dit prachtige, gebied zijn volop mogelijkheden om je hengelsport te beoefenen.

 • suppen,stand up paddle,slowtravel

  Suppen

  Suppen is staand peddelen op een surfboard. Suppen is een nieuwe watersport waar je je bij kunt ontspannen, juist door het bijna directe contact met het water en de directe natuur. Je hoort en beleefd meer via al je lichamelijke zintuigen. Al suppend kun je de Friese omgeving van uit een ander perspectief bekijken.

 • foto watersport kanovaren

  Kanovaren

  Het waterrijke gebied is een genot voor de liefhebber. Het IJsselmeer met de Elfsteden Hindeloopen en Workum, de Gaasterlandse bossen en de Friese meren zijn een prachtige basis voor vele actieve en buitenleven vakanties. Kanovaren geeft deze Friese wateren een hele bijzondere kijk en beleving van de natuur.

Download ons e-book 'Tips van de lokals'!