• Camping nabij het IJsselmeer
 • Groene omgeving
 • Onthaasten en genieten
 • 9.1 op Zoover

Check beschikbaarheid & Boek direct

Van: Tot:

Suppen

 • suppen,stand up paddle,slowtravel

  Suppen is hot & hip

  Suppen is staand peddelen op een surfboard. Deze watersport is recent overgewaaid uit Hawaï waar ze al langer op deze manier de schoonheid van de natuur beleven.
  Suppen is een nieuwe watersport waar je je bij kunt ontspannen, juist door het bijna directe contact met het water en de directe natuur. Je hoort en beleefd meer via al je lichamelijke zintuigen. Het is een leuke sport die makkelijk te leren is en een complete training voor het hele lichaam is. Bovendien kun je al suppend de Friese omgeving van uit een ander perspectief bekijken.
  Boeken kun je bij Kiteboarding club telefonisch of per mail.
  Tel: +49-1578-6363556
  @: Holland@Kiteboarding-Club.com

  Boek direct!
 • suppen,stand up paddle,slowtravel

  Door de grachten van het pittoreske Hindeloopen

  Je kunt ‘Stand up paddle’ op vlak water of in de branding van de Noordzee doen. Op de golven vergt natuurlijk wel een beetje meer evenwichtsgevoel, daarom is het voor beginnende suppers ook eenvoudiger om te starten op de Friese sloten rondom Lifestyle camping Welgelegen.

 • suppen,stand up paddle,slowtravel

  Huur je supboard bij ons

  Heb je zelf geen Supboard dan kun je er een huren bij de Kiteschool op het terrein van Welgelegen. Ze geven je er ook een wetsuit bij voor als het frisser is. Heb je het nog nooit gedaan dan kun je ervoor kiezen om een gecertificeerde supinstructeur erbij te huren.
  Suppen is ook een alternatieve watersportactiviteit als er geen voldoende wind is om te kiten, want je oefent heel goed je evenwicht te bewaren.

 • grillen en chillen bij kampvuur welgelegen workum buitenleven,camping

  Peddelsurfen is ook geschikt als activiteit tijdens vrienden- en familie weekenden

  De supboards kun je al online reserveren bij jou gewenste huuraccommodatie. Vermeld in het boekingssysteem op welke dag je graag wilt suppen als je een vakantieverblijf met meerdere nachten boekt.

 • suppen, stand up paddle

  De meest favoriete suptour die gemaakt wordt is het rondje Hindeloopen

  Je moet vanaf Lifestyle camping Welgelegen een klein stukje lopen om bij de Oostervaart te komen.
  Als je de Oostervaart volgt (wat een gedeelte van de Elfstedentocht is) kom je in het Elfsteden stadje Hindeloopen. Dit stadje is doorkruist met kleine grachtjes en bruggetjes.

 • campingWelgelegen-pizza-friesland-ijsselmeer

  Het schaatsmuseum ligt aan een van deze grachtjes. Je kunt hier een pitstop maken en er een heerlijke pannenkoek of wat te drinken nuttigen. Hierna kun je je suptour weer vervolgen of terugkeren naar Lifestyle camping Welgelegen en nagenieten in de Guirlande met een drankje en een versgebakken steenoven pizza.

 • Golfen - fietsen & wandelen

  Nagenieten in de Guirlande met versgebakken steenoven pizza

  Je kunt dagelijks verse pizza komen eten in de gezellige kantine ‘Guirlande’, waar ook ruimte is voor darten, spijkerslaan en familiespellen of gezellig bijkletsen aan de bar.

 • grillen en chillen bij kampvuur welgelegen workum

  Elke zaterdag is er Grillen & Chillen bij het open vuur naast de Guirlande

  Vlees- en vegetarische pakketten verkrijgbaar, samen met salades, stokbrood en sauzen (reserveren voor 12.00 u zaterdagochtend). Prijs € 15,- inclusief drankje naar keuze.

Download ons e-book 'Tips van de lokals'!