• Camping nabij het IJsselmeer
  • Groene omgeving
  • Onthaasten en genieten
  • 9.1 op Zoover

Check beschikbaarheid & Boek direct

Van: Tot:

Welgerockt 2017 – een jaarlijkse muziekfestijn bij Welgelegen

Afgelopen zaterdag was het weer het jaarlijkse Welgerockt muziekfestijn

Welgerockt was dit jaar extra bijzonder! Welgelegen bestaat dit jaar namelijk 25 jaar met de Camping en 10 jaar Bed and Breakfast.
De band Rheinfile én Rockin Romeos brachten deze avond ‘the good vibe’! Zij gaven Ryan de Witte met zijn eigen geschreven lied ‘Welgelegen brings us all together’ een geweldige begeleiding.

Rheinfile is een muziekband uit RHEINLAND en zij hebben ooit een eerste avond bij Welgelegen georganiseerd door te gaan spelen voor hun vrienden op en verjaardag. Dit werd zo enthousiast ontvangen dat het een jaarlijks terugkerende gebeurtenis is geworden. De sfeer is elke keer opnieuw zo relaxed en ontspannen, door de vele gasten ook wel ‘The good Vibe’ genoemd.
Na een aantal jaren hebben de bandleden de band Rockin Romeos eens meegevraagd om ook te komen spelen. Dit werd super ontvangen door de hele groep en zo werd de traditie uitgebreid door jaarlijks terug te komen met twee bands. Eigenlijk is het een mini festival geworden, waarbij gasten een nacht eerder al arriveren, een dag samen doorbrengen in ontspannen sfeer, samen BBQ’en en borrelen en het weekend af te sluiten met de muziek op de zaterdagavond.

Ryan, de zoon van Cobie, de eigenaresse van Welgelegen heeft afgelopen jaar een eigen lied geschreven waarin hij een lofzang heeft gemaakt over de fijne energie die hij ervaart bij Welgelegen met al hun gasten. Ryan is nu 20 jaar en is geboren op de camping, hij weet niet beter dan dat er gasten op het erf zijn, net als zijn jongere broertje Ian. De titel ‘Welgelegen brings us all together’ pakt dan ook de kern. Voor een buitenstaander misschien niet altijd te begrijpen, echter elke gast die hier een verblijf heeft meegemaakt weet waar het over gaat.

Bij de opening van de avond wordt Ryan begeleid door de band Rheinfille en als afsluiter van de avond zingt Ryan het nog een keer, met de begeleiding van Rockin Romeos en alle ander bandleden staan op het podium. Tijdens de wisseling van de bands laat Ryan zijn nieuwste song horen, als een primeur.

Am vergangenen Samstag war die jährliche Welgerockt

In diesem Jahr besonders speziell! Welgelegen feierte 25 Jahre Campingplatz und 10 Jahre Bed and Breakfast.
Rheinfile spielte wie immer wieder am Anfang – Welgerockt ist auch entstanden durch Rheinfile.
Einmal waren die zum Geburtstagt vonn einem Kunde eingeladen zum spielen. Das hat denen so gefallen das die immer freiwillig zuruck gekommen sind. In den letzten Jahren nehmen sie auch der Rockin Romeos mit, die genauso viel Spaß haben um hier zu spielen.
In diesem Jahr Spielte Ryan seine selbst geschriebenen Song ‘Welgelegen brings us all together for a good vibe’
Und die good vibe wa richtig da! Die kann mann nicht umschreiben aber muss mann mitmachen!

Siska Kroondijk hat tollen Bildern gemacht anzuschauen und zu bestellen auf www.oypo.nl/siskakroondijk
Gert Jan Groenendijk hat einen schönen Eindruck des Abends gemacht

Meer zien van Rockin Romeos? Bezoek hun website
Bekijk en bestel de foto’s van deze avond gemaakt door Siska Kroondijk: www.oypo.nl/siskakroondijk

Volgend jaar is Welgerockt er weer op 2 juni! Heb je interesse om te komen? Alle accommodaties zijn reeds volgeboekt, echter is er nog plek op de camping en zijn er een paar VW-bus tenten beschikbaar. In deze tent zit een slaapcabine voor 2 personen en een gedeelte voor de bagage.

Im nächsten Jahr ist Welgerockt am 2. Juni 2018 – Alle Unterkunft sind schon ausgebucht, Sie können noch auf dem Campingplatz oder in den vwbus Zelte ubernachten.

Zaterdag 24 juni is onze jaarlijkse nacht Vliegershow

De vliegers worden omhoog gelaten door Horst Lemke en zijn gedecoreerd met verlichting, wat een magisch tafereel in de nachtelijke lucht geeft, vooral als de sterrenhemel strak aanwezig is. Rondom de camping is er weinig ruis door verstorend nachtlicht waardoor de sterren elke avond extra goed zichtbaar zijn.
Wil je er bij zijn dan kun je je overnachting direct boeken bij Welgelegen. Hier kun je direct bekijken welke accommodatie nog beschikbaar is, wel zo makkelijk!

Kommende Samstag 24 Juni 2017 ist bei Welgelegen Drachen fliegen.
Die spatt am abend beleuchtet sind.

Buch ein wochende bei welgelegen und erleb das mit.

https://www.facebook.com/WelgelegenWorkum/?hc_ref=PAGES_TIMELINE&fref=nf

Gert Jan Groenendijk heeft een mooie impressie gemaakt tijdens de opening van de avond, afwisselend met beelden van overdag.

Gert Jan Groenendijk hat einen schönen Eindruck des Abends gemacht

By | 2017-09-28T16:15:02+00:00 juni 19th, 2017|Blog|Reacties uitgeschakeld voor Welgerockt 2017 – een jaarlijkse muziekfestijn bij Welgelegen