Kanovaren

Kanovaren bij Welgelegen

Een outdoor vakantie beleving

Slow Travel de nieuwe trend om te onthaasten. Om een heerlijke outdoor vakantie te garanderen kun je hier met je eigen kano vakantie komen vieren en je favoriete huur accommodatie boeken of je eigen kampeermiddel meenemen. Laat het landschap langzaam aan je voorbijglijden kijk waar de vogels hun nesten hebben of zie je jonge eendjes voor je uitzwemmen.

Geen eigen kano? We hebben vier 2 pers kajaks en twee 1-persoons kano’s voor onze gasten te huur.

Startpunt voor vele tochten

Een waterrijk gebied op loopafstand

Je moet vanaf Lifestyle camping Welgelegen een klein stukje lopen om bij de Oostervaart te komen. We zetten de kano’s op een klein karretje zodat  dat makkelijk gaat, het karretje kun je inklappen en meenemen in de kano tijdens je tocht De Oostervaart geeft je de opstap richting Koudum en de Fluessen te varen, of juist richting Hindeloopen of Workum. Dat maakt Lifestyle camping als basiskamp uniek.

De mooie sloten brengen je als natuurliefhebber naar de prachtige natuurgebieden en de omringende pittoreske stadjes Hindeloopen, Workum en Koudum. Je kunt zelfs op het IJsselmeer een kanotocht maken. Of geniet van een lekker drankje op een van de terrassen aan het water.

kano kanovaren kajak watersport
kanovaren kajak watersport workum welgelegen

Lifestyle verblijfplaats

Voor natuurliefhebbers en buitenmensen

Lifestyle camping Welgelegen is een ontmoetingsplek voor natuurliefhebbers en actieve buitenmensen, zij die genieten van kanovaren, vissen, steppen, wandelen, fietsen, kitesurfen, windsurfen, suppen en zeilen.

WELGELEGEN BRINGS US ALL TOGETHER FOR A GOOD VIBE!

Ervaar de gastvrijheid en de slaapbeleving