Kamperen in het mooie Friesland, nabij het IJsselmeer

Optimaal outdoor gevoel

Open, ruim, groen en alles bereikbaar bij Camping Welgelegen.

Bij Welgelegen Accommodatie ligt de camping van 1,5 hectare achter de boerderij en heeft 25 staanplaatsen om hier te kamperen met je tent, caravan of camper.

Met welke kampeermiddel je ook aankomt bij Camping Welgelegen, je krijgt een heerlijke open plek, tussen andere kampeerders en de vaste verhuuraccommodaties.

Het totale erf bij Welgelegen Accommodatie is ingericht om jou als campinggast zo veel mogelijk te bedienen, vanuit de visie die we zelf in ons hart dragen. Hoe zouden wij zelf willen kamperen en dicht bij de natuur willen zijn?

Tarieven

Per nacht en EXCLUSIEF € 1,75 toeristenbelasting p.p.p.n

Tent met 2 personen € 20,00
Caravan met 2 personen € 20,00
Camperbusje met 2 personen € 20,00
Camper met 2 personen € 20,00
Elektriciteit € 4.00
Extra volwassene € 5,00
Extra kind € 4,00
Hond € 10,00
Douche Gratis
Bijzettent € 4,00 p/nacht
Kamperen in Friesland

Ervaar de gastvrijheid en de slaapbeleving

Kampeergrond in Friesland

Grote groepen

In overleg is er de mogelijkheid om vlak naast een Pipowagen, trekkershut, vakantiehut of VW Bus verblijf te staan als je met een grotere groep wilt komen vakantie vieren. Wij begrijpen dat gezelligheid samengaat met gemak. Hier dragen we graag in bij.

Camping in Workum

Fiets camping

Je hoeft niet met veel bagage te reizen als je graag zo licht mogelijk de prachtige landschappen van Friesland met de fiets of al wandelend wilt verkennen. Bij Camping Welgelegen hebben we extra service met een overdekte keuken.

Kamperen met dieren in Friesland

Huisdieren

Huisdieren zijn welkom op de camping, net als in sommige huuraccommodaties. Er is een prachtig weids wandelgebied rondom Lifestyle camping Welgelegen waar elke hond én baasje blij van wordt.

Vers onbijt B&B

Ontbijtbuffet

Als gast op de camping van Welgelegen is de mogelijkheid er om te genieten van een Fries ontbijt wat opgediend wordt als een groot buffet. Elke ochtend tussen 8.00 en 10.00 uur kun je aanschuiven. De avond ervoor reserveren is wel noodzakelijk.

Buitenzwembad

Ecologisch zwemvijver

Er is een ecologisch natuurzwemvijver met een brede steiger rondom en geeft ruimte om te relaxen en te zonnen.

sanitaire voorzieningen

Sanitaire voorzieningen

De sanitaire voorzieningen zijn op ± 50 meter lopen.  Op dit moment zijn we druk bezig met nieuw luxe sanitair gebouw helaas loopt de bouw door omstandigheden vertraging op. Maar geen nood we hebben voor  keurige tijdelijke  sanitaire voorzieningen gezorgd, zodat u volop van uw vakantie kunt genieten.

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen

Ervaar de gastvrijheid en de slaapbeleving