Vissen

Visparadijs voor jong en oud

Een heerlijke visvakantie bij Welgelegen

De vissport is voor jong en oud te beoefenen.Heerlijk relaxed met je hengel langs de waterkant ontspannen. Wachten tot je een vette snoek, zeelt, baars of ruisvoorn aan de haak kan slaan.

Genieten van het buitenleven maakt je visvakantie onvergetelijk.

Vissen in Friesland

Tot rust komen in een vissershut bij Welgelegen

Overnachten tijdens het sportvissen in een vissershut of vakantiehut bij lifestylecamping Welgelegen maakt je visvakantie compleet.Je beleeft het buitenleven en de eerste belangrijke benodigdheden staan al klaar .Je hoeft alleen je slaapzak kleding en je hengel maar mee te nemen.

Maar je kunt natuurlijk ook met je eigen slaapgelegenheid komen of een van de ander slaapaccommodaties van Welgelegen kiezen.

Vissen in Friesland
Vissen en hengelsport in Friesland

Geldige vergunning

Met respect voor de natuur

Vissen is alleen toegestaan in de vrij bevaarbare wateren en je moet natuurlijk in het bezit zijn van een geldige vergunning. Een week vergunning kun je  kopen bij iekoonstore  in Hindeloopen of van der goot Workum ook aas is hier te koop. Respect voor de natuur spreekt voor zich.

De beste visstek hangt natuurlijk ook af van wat je wilt gaan vissen. Wil je meer weten over de beste hengelplaatsen kijk dan op de site ikvis.nl. Hier kun je uitgebreide informatie vinden, van de beste visstekken tot welke soorten je waar kunt vangen

Ervaar de gastvrijheid en de slaapbeleving